Nettside Pris Kalkulator

Siden alle nettsider er forskjellige, hvorfor betale for teknologier og funksjoner din nettside ikke trenger. Ved hjelp av denne kjekke priskalkulatoren kan du enkelt se hvor mye din nye nettside vil koste med kun det som trengs, og du kan også lett se hvor du kan spare penger ved å gjøre litt selv.

Loading…

Send meg din info!

Om du vil kan du nå fylle in ditt navn og epost, så tar jeg kontakt med deg for et gratis designforslag, og en fullstendig pris basert på dine valg.
0Kr

Loading…

Send oss skjema!

Om du vil kan du nå fylle in ditt navn og epost, så tar jeg kontakt med deg for et gratis designforslag, og en fullstendig pris basert på dine valg.
0Kr

Ta kontakt for pris

Smal

Privatpersoner og bloggere
Kr 198 Pr.mnd
 • Nettside og database sikerhetskopiert ukentlig
 • Søk etter skadevare ukentlig
 • Utvidelser, tema og WordPress oppdatert ukentlig
Populær

Medium

Små Bedrifter
Kr 399 Pr.mnd
 • Nettside og database sikerhetskopiert ukentlig
 • Søk etter skadevare ukentlig
 • Utvidelser, tema og WordPress oppdatert
  2 ganger i uken
 • Vurdering av nettsiden ukentlig
 • Overvåkning av nedetid

Large

Store Bedrifter
Kr 799 Pr.mnd
 • Nettside og database sikerhetskopiert
  daglig
 • Søk etter skadevare daglig
 • Utvidelser, tema og WordPress oppdatert
  3 ganger i uken
 • Vurdering av nettsiden 2 ganger i uken
 • Overvåkning av nedetid
 • Små fikser

 

Vanlig stilte spørsmål

Må jeg kjøpe nettsiden etter designforslaget?

Nei, jeg vil at du skal være helt sikker på at jeg er rett person til å lage din nettside, derfor skriver vi ingen bindende avtale før du er 100% fornøyd med designet. Hvis du når som helst, av en eller annen grunn føler at vi ikke skal gå videre er det bare å si ifra. Om du velger å gå videre etter fullført design forslag vil du få et prisforslag basert på ditt design. Først når du er fornøyd med både design og pris vil vi inngå en bindende avtale.

Kommer jeg til å klare dette?

Nei, jeg vil at du skal være helt sikker på at jeg er rett person til å lage din nettside, derfor skriver vi ingen bindende avtale før du er 100% fornøyd med designet. Hvis du når som helst, av en eller annen grunn føler at vi ikke skal gå videre er det bare å si ifra. Om du velger å gå videre etter fullført design forslag vil du få et prisforslag basert på ditt design. Først når du er fornøyd med både design og pris vil vi inngå en bindende avtale.

Hva vil nettsiden koste meg i fremtiden?

Ved utvikling av en standard nettside i WordPress bruker jeg nettside bygger utvidelsen Elementor og enten OceanWp, GeneratePress eller Atra som design tema. Basis versjonene av disse verktøyene er helt gratis og vil ikke koste deg noe i fremtiden.
Om din nettside design inneholder mer avanserte elementer er det mulig at betalte verktøy må brukes for å oppnå disse funksjonene.

 For å holde prisen lav for deg som kunde vil jeg alltid prøve å benytte gratis verktøy, men i noen tilfelle må betalte verktøy brukes for å sikre brukervennligheten til nettsiden.  
Normalt koster disse verktøyene fra 100 til 500 kr i året.

Om din nettside design krever betalte verktøy prisen for disse det første året legges inn i totalprisen på nettsiden. Lisenser på verktøyene vil så bli kjøpt i ditt navn og sendt til din epost slik at du eier abonnementet.

Små ikoner rundt lås

Vil jeg få hjelp om noe skjer med nettsiden?

Selv etter at din nettside er ferdig og overlevert vil jeg alltid være tilgjengelig for hjelp om det er noe. Alle mine nettsider leveres også med livstids support, så om noe kritisk skjer uten at du selv er skyld i det vil dette bli fikset uten noen ekstra kostnad. 
Din nettside vil også automatisk bli sikkerhetskopiert 1 gang i uken på mine servere.

Får jeg påvirkning på hvordan nettsiden blir?

Du vil ha full tilgang til nettsiden under hele utviklingen. Dermed kan du når som helst gi meg tilbakemelding om det er noe du ikke liker, eller vil ha en annen løsning på. Jeg ser helst at du sjekker ut nettsiden minimum en gang om dagen slik at ikke jeg bruker masse tid på noe du vil ha gjort andelenes. Om vi har jevnlig kontakt vil dette gjøre ting mer effektivt og smertefritt for alle parter.

Kan jeg se nettsiden under utviklingen?

Nettsiden vil under hele utviklingen være tilgjengelig på en midlertidig server på internet. Så du kan når som helst gå inn for å se hvordan utviklingen går.

Må jeg lære meg spesial kunnskap?

Ut fra dine ønsker kan det hende vi må bruke løsninger som ikke er en del av mine vanlige verktøy. Men selv om dette behovet oppstår, vil jeg bruke all min kunnskap og erfaring for å gjøre løsningen så lite teknisk som overhodet mulig.

Spørsmål? Eller vil du sette igang? Jeg vil veldig gjerne høre fra deg!

Hvordan ta kontakt

 • Bruk kontakt skjema her for å få en pris eller stille spørsmål
 • Bruk live chat nederst i høyre hjørne!
 • Ring meg eller send sms til 919 06 242
Lukk meny