Nettsider med brukervennlighet og pris i fokus!

Hvorfor itaria?

Hva får du

Designe på tegneplate

Gratis designforslag

Du betaler ikke en krone før du er 100% fornøyd med ditt gratis designforslag.

Nettsider på flere skjermer

Topp moderne

Alle verktøy som brukes er blant de beste på markedet. Håndplukket for brukervennlighet og kraft.

Finger med svevende ikoner

Brukervennlighet i fokus

Mitt mål er at du selv skal kunne bruke nettsiden i fremtiden. Derfor gjøres alle valg med med deg i fokus.

Dame som betaler med kort på en laptop

Behagelig pris

Med priser fra kun kr 1300 er en profesjonell nettside tilgjengelig for alle.

Hva kan du forvente

Brukervennlighet

Alle beslutninger underveis gjøres for å sikre best mulig opplevelse for deg som bruker av hjemmesiden.

Kvalitet

Alle verktøy som brukes er håndplukket blant de beste på markedet.

Hjelp hele veien

Du vil få opplæring i alle detaljer ved din hjemmeside slik at du trygt kan bruke den selv i fremtiden.

Tor-Arne Pettersen er dyktig, tillitsvekkende og rask når han jobber. Han setter seg raskt inn i hva du ønsker deg, og kommer med gode, solide forslag til løsning. Tor-Arne lærer selv raskt, og setter seg inn i nye problemstillinger slik at han kan gi deg den beste anbefalingen. I tillegg har han et godt øye for farger, design og smarte gode løsninger. Skal du ha ny nettside eller en annen teknisk løsning på din online plattform anbefaler jeg Tor-Arne.

Margrethe Otto Skar - Grunderokonomi.no

Margrethe Otto Skar - Gründerøkonomi
Margrethe Otto Skar

Hva sier mine kunder:

Hva sier mine kunder:

Noen av mine nettsider

Vanlig stilte spørsmål

Nei, jeg vil at du skal være helt sikker på at jeg er rett person til å lage din nettside, derfor skriver vi ingen bindende avtale før du er 100% fornøyd med designet. Hvis du når som helst, av en eller annen grunn føler at vi ikke skal gå videre er det bare å si ifra. Om du velger å gå videre etter fullført design forslag vil du få et prisforslag basert på ditt design. Først når du er fornøyd med både design og pris vil vi inngå en bindende avtale.

Verktøyene jeg bruker i utviklingen er tatt for å være noen av de mest brukervennlige på markedet uten at det går utover design mulighetene. Du vil også få 1 års tilgang på min portal med video guider som viser deg hvordan du skal gjøre de mest vanlige tingene på din nettside.

Jeg er også alltid tilgjengelig for mine kunder og svarer gjerne på spørsmål eller gir råd om det trengs. Dette er selvfølgelig inkludert i prisen.

Ved utvikling av en standard nettside i WordPress bruker jeg nettside bygger utvidelsen Elementor og enten OceanWp, GeneratePress eller Atra som design tema. Basis utgavene av disse verktøyene er helt gratis og vil ikke koste deg noe i fremtiden.
Om din nettside design inneholder mer avanserte elementer er det mulig at betalte verktøy må brukes for å oppnå disse funksjonene.

For å holde prisen lav for deg som kunde vil jeg alltid prøve å benytte gratis verktøy, men i noen tilfelle må betalte verktøy brukes for å sikre brukervennligheten til nettsiden.  
Normalt koster disse verktøyene fra 100 til 500 kr i året.

Om din nettside design krever betalte verktøy prisen for disse det første året legges inn i totalprisen på nettsiden. Lisenser på verktøyene vil så bli kjøpt i ditt navn og sendt til din epost slik at du eier abonnementet.

Du vil ha full tilgang til nettsiden under hele utviklingen. Dermed kan du når som helst gi meg tilbakemelding om det er noe du ikke liker, eller vil ha en annen løsning på. Jeg ser helst at du sjekker ut nettsiden minimum en gang om dagen slik at ikke jeg bruker masse tid på noe du vil ha gjort andelenes. Om vi har jevnlig kontakt vil dette gjøre ting mer effektivt og smertefritt for alle parter.

Nettsiden vil under hele utviklingen være tilgjengelig på en midlertidig server på internett. Så du kan når som helst gå inn for å se hvordan utviklingen går.

Ut fra dine ønsker kan det hende vi må bruke løsninger som ikke er en del av mine vanlige verktøy. Men selv om dette behovet oppstår, vil jeg bruke all min kunnskap og erfaring for å gjøre løsningen så lite teknisk som overhodet mulig.

Spørsmål? Eller vil du sette igang? Jeg vil veldig gjerne høre fra deg!

Hvordan ta kontakt

Lukk meny